Maatschappelijke waarde.

Korting voor organisaties, die maatschappelijke waarde toevoegen.

Eddie hanteert een commercieel en een sociaal tarief. Voor commerciële organisaties is ons tarief €950,- per dagdeel. Voor non profit organisaties, die met hun dienst of product direct waarde toevoegen aan de maatschappij, hanteren wij een tarief van €850,- per dagdeel.

We geven terug!

Commerciële organisaties betalen €100,- meer per dagdeel, maar niet om de zakken van Eddie te vullen. Wij investeren dat geld in het ondersteunen van organisaties met een maatschappelijke doelstelling en een aanpak waar wij in geloven. We ondersteunen financieel, met onze diensten en via het inzetten van ons netwerk. We zijn transparant over de besteding en óók over de resultaten.

Als commerciële klant van Eddie draag je dus vanzelf een steentje bij. Daarnaast praten we graag met je door over win-win mogelijkheden die we zien in het verbinden van initiatieven die we ondersteunen aan jullie eigen MVO-doelstellingen.

Maatschappelijke vraagstukken.

Voor Eddie werken gedragsdeskundigen met expertise over gedragsontwikkeling in grotere groepen. Deze kunde zetten we nu vooral in op organisatievraagstukken. Graag voegen we daar maatschappelijke vraagstukken aan toe: ‘Hoe stimuleren we tot meer inclusiviteit en diversiteit? Hoe voorkomen we eenzaamheid? Hoe zorgen we dat mensen duurzamer gaan leven en werken, schuldenvrij blijven, participeren, meer bewegen…?’ Kortom: Hoe geven we collectief gedrag een zetje in de goede richting?

Sluiten